Kattintson a hibajelenségre a megtekintéshez.

Áraink a kiszállást, bevizsgálást és munkadíjat tartalmazzák, a beépített alkatrészek árait nem.

A hibajelenséget valamely hardver eszköz vagy alkatrész meghibásodása okozza. Amennyiben a számítógép nem ad sípoló hangot, valószínűleg az áramellátásért felelő tápegység hibásodott meg.
A hibajelenség további lehetséges oka, hogy megsérült egy kábel, a bekapcsoló gomb vagy előfordulhat, hogy nincs megfelelően a hálózatra csatlakoztatva a számítógép.
A hibajelenséget valószínűleg valamely hardver eszköz - alaplap, processzor, videokártya, memória – meghibásodása vagy helytelen csatlakoztatása okozza. A rosszul csatlakoztatott eszközök akár károsodást is okozhatnak az egyes alkatrészekben.
A számítógép valamely hűtőventilátora meghibásodott, a csere vagy tisztítás szükséges lehet. A hűtőventillátorok rendszeres karbantartása, és a megfelelő hűtés biztosítása a számítógép élettartamát tekintve fontos tényező.
A hibajelenséget ezen kívül valamely hardver eszköz - pl. CD/DVD/HDD meghajtó - meghibásodása, porosodása is okozhatja, ebben az esetben tisztítás vagy csere javasolt.
Gyakran előforduló probléma, amely elsősorban az elavult hardver eszközök miatt jelentkezik, javasolt bővítés vagy az elavult eszköz, eszközök cseréje. Jelentős sebesség növekedést lehet elérni akár egy-egy alkatrész cseréjével, kérd ingyenes tanácsadásunkat!
Kérd segítségünket, ingyenes tanácsadásunkat a számítógép memória bővítéséhez, és minden egyéb alkatrész cseréjéhez. A memóriabővítéssel akár kétszer gyorsabb is lehet a számítógéped.
A jelenséget valamely hardver eszköz vagy az esetek többségében tápellátási zavar - az áramellátásért felelős tápegység meghibásodása - okozhatja, amely egység sok esetben rossz minőségű és nem tudja megfelelően ellátni a feladatát. Ez a számítógép más alkatrészeinek a károsodását is okozhatja, ezért azonnali csere szükséges.
A hibajelenséget valószínűleg valamely hardver eszköz meghibásodása okozza. Lehetséges, hogy a számítógép automatikusan újraindul, sípoló hangot ad, vagy egy un. „kék képernyő” jelenik meg.
A számítógépen lévő programokhoz folyamatosan új frissítések jelennek meg, ezek egy része nem igényel beavatkozást, más programokat manuálisan kell frissíteni. Kérd szakemberünk segítségét!
Lehetséges, hogy a nyomtató nincs megfelelően csatlakoztatva, vagy a telepítés nem volt megfelelő, esetleg nincs megfelelően beállítva. Kérd szakemberünk segítségét!
Ellenőrizd, hogy biztosan helyesen írtad-e be a jelszót, a kis és nagybetűket (CAPS LOCK), a magyar és angol billentyűzet okozta karakter felcserélődéseket (Z, Y). Ha ezután sem tudsz belépni, vagy nem ismered a megfelelő jelszót, kérd szakemberünk segítségét!
Ellenőrizze, hogy biztosan helyesen írta-e be a jelszót, a kis és nagybetűket (CAPS LOCK), a magyar és angol billentyűzet okozta karakter felcserélődéseket (Z, Y). Ha ezután sem tudsz belépni, vagy nem ismered a megfelelő jelszót, kérd szakemberünk segítségét!
A programok telepítése bár hasonló elven működik, mégis különbözőek lehetnek. Ha nem boldogulsz a telepítéssel, segítünk bármilyen szoftver installálásában, beállításában, legyen szó szövegszerkesztő, táblázatkezelő, hiányzó böngésző bővítmények, víruskereső vagy e-mail kezelő szoftverek üzembe helyezéséről.
Elképzelhető, hogy nincs internetkapcsolat, megtelt a postafiók, vagy a levelezési fiók rosszul van beállítva. Kérd szakemberünk segítségét!
Nincs az adott kiterjesztéshez tartozó program feltelepítve. Kérd szakemberünk segítségét!
A háttérben futó programok okozhatják, melyek lehetnek veszélytelenek vagy kártékonyak is, javasolt egy rendszertisztítás és a programok beállítása, ezáltal kiszűrhető a probléma.
A háttérben futó programok okozhatják, melyek lehetnek veszélytelenek vagy kártékonyak is, javasolt egy rendszertisztítás és a programok beállítása, ezáltal kiszűrhető a probléma.