Az alábbi hibajelenségeket tapasztalod?

Áraink a kiszállást, bevizsgálást és munkadíjat is tartalmazzák.

Kattints a címsorokra, hogy részletesebb leírást kapj egy problémáról.

Valószínűleg vírusos a számítógép! A háttérben futó kártékony programok akár adatvesztést, a rendszer működésképtelenségét is okozhatják. A vírusok és kémprogramok eltávolításának legbiztosabb módja az operációs rendszer újratelepítése az adatok mentésével és visszaállításával. Kérd szakemberünk segítségét!
Valószínűleg vírusos a számítógép! A háttérben futó kártékony programok akár adatvesztést, a rendszer működésképtelenségét is okozhatják. A vírusok és kémprogramok eltávolításának legbiztosabb módja az operációs rendszer újratelepítése az adatok mentésével és visszaállításával. Kérd szakemberünk segítségét!
Valószínűleg vírusos a számítógép! A háttérben futó kártékony programok akár adatvesztést, a rendszer működésképtelenségét is okozhatják. A vírusok és kémprogramok eltávolításának legbiztosabb módja az operációs rendszer újratelepítése az adatok mentésével és visszaállításávalKérd szakemberünk segítségét!
Valószínűleg az un. „Rendőrségi-”, „Interpol vírus” vagy valamelyik változata, azaz egy ransomware (zsarolóvírus) fertőzte meg a számítógépet, amely valóban zárolja a rendszert, titkosíthatja az adatokat, de semmiképpen se utaljon a megadott számlaszámra! Ennek a vírusfajtának több fajtája létezik, ha teheted, ne használd a számítógépet és kérd szakemberünk segítségét!
A hibajelenséget a rendszerfájlok kritikus sérülése okozhatja. Amennyiben a rendszer nem helyreállítható az operációs rendszer újratelepítése szükséges az adatok mentésével és visszaállításával.
A hibajelenséget a HDD - adattároló lemez – meghibásodása okozza. Azonnal mentse le adatait, mert a hibajelenség az adatai visszafordíthatatlan elvesztését is okozhatja. Kérd szakemberünk segítségét!